INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Juleverksted 2021 (åpent 11.00-15.00)

Dato: 27.11.2021

Beskrivelse

Tradisjonen tro arrangerer vikingene juleverksted første lørdag i advent. Juleverksted hos vikingene er kjempepopulært og svært hyggelig!

NB! På grunn av strengere kornonatiltak må alle forhåndsregistere billetter selv om inngang er gratis. Vi ber om forståelse for at du kun kan være her i de to tildelte timene du har billett for. Dette for å ivareta sikkerheten til alle våre besøkende.


Spikke, bake, sy, lime, tegne, - mange aktiviteter venter på deg.

Det bakes flatbrød over åpen ild, lages julepynt av velduftende einer, du kan kle deg ut som en viking og ta fine bilder, lage fine saker i forskjellige tekstiler og mer til.

Det er gratis å komme inn denne dagen. Bestill din billett og møt opp i Glassgården for registrering. Der får du en pose som du kan samle sakene dine i. 


museumsbutikken kan du gjøre skikkelige kupp - det er salg på mange varer. I museumskafeen selges varme og kalde drikker samt noe å bite i. De svært populære årskortene selges til en særdeles gunstig pris til lokale innbyggere akkurat denne dagen. 

Velkommen til stemningsfulle og artige timer! 

Bestill billetter

*Maks 300 billett(er) per handel
Salget er avsluttet nå
dager
 • Saturday, 27. November 2021 - Saturday, 27. November 2021
ganger
 • 11:00 — 13:00
Adresse
 • Lofotr Vikingmuseum
  Prestegårdveien 4
  8360, BØSTAD
  VESTVÅGØY
  NORGE
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.